Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Yıldız Holding geleneği bozmadı: 10. “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” düzenlendi
- Seher Alp
- 27 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Yıldız Holding markaları ve şirketlerinin, 10 yıldır her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı…
Enerji devlerinden Türkiye’ye güveniyoruz mesajı
- Seher Alp
- 26 Kasım 2024
- 4 min
- 0
Enerji alanında yatırımın yanında esnekliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Oman LNG Üst Yöneticisi Hamed Al…
Amazon, Anthropic’e 4 milyar dolar daha yatırım yapacak
- Seher Alp
- 26 Kasım 2024
- 1 min
- 0
ABD'li e-ticaret devi Amazon, yapay zeka şirketi Anthropic'e 4 milyar dolar daha yatırım yapacağını duyurdu.…